Wilt u uw auto voordelig parkeren Amsterdam?

wilt u uw auto veilig parkeren Amsterdam? Kijk dan bij parkeergarage The Bank. Hier heeft u een nette parkeergarage in het centrum van amsterdam. Deze parkeergarage heeft 110 parkeerplekken die van maandag tot en met zondag 24 uur per dag open is. De doorrijhoogte is 2.10 meter hoog. Er zijn 4 betaal mogelijkheden met munten, biljetten, pinpas en creditcard. Het parkeren kost €6,00 per uur en €60,00 voor een dagkaart.

Mijn ervaring met The bank parkeergarage

Ik ben erg tevreden over parkeergarage The Bank. Voor parkeren Amsterdam is het ook een goed bedrag en heeft een erg mooie parkeergarage. Contact opnemen met dit bedrijf gaat ook erg makkelijk. Ik vond het een fijne ruime parkeergarage en ben erg tevreden hierover. Ik raad dit zeker aan bij andere mensen die hun auto willen parkeren in Amsterdam.

the-bank-amsterdam

Contact met parkeergarage The Bank

Wilt u dit nou ook? Neem dan contact op met parkeergarage The Bank in Amsterdam. Dit kunt u doen door te bellen naar 0900 – 2357275, door een mailtje te sturen naar [email protected], door de website te bezoeken www.parkereninthebank.nl of door langs de parkeergarage te gaan het adres is Amstelstraat 12